Videre med dit manuskript

Weekendworkshop med Pablo Llambías på Karen Blixen Museet
29-30/5 2021 

UDSOLGT

Du kan tilmelde dig vores Nyhedsbrev HER, hvis du automatisk vil have info om lignende workshops med Pablo - samt andre kurser og workshops i regi af CPH: School of Creative Writing. 

Denne skriveworkshop er for dig, der er i gang med et manuskript. 

 

Med udgangspunkt i en synopsis og en tekstprøve får du rådgivning i, hvordan du kan bruge og bearbejde sproget, så det løfter dit manus. Du får også gode råd om struktur og komposition og tips til den videre redigeringsproces. Hvis du er gået i stå, får du også at vide, hvordan du bedst kommer videre.

 

Fem dage inden kursusstart sender du en synopsis på max 1,5 sider (2000 anslag pr. side) til underviseren og de andre deltagere, der beskriver din idé og dit manus. 

 

Underviseren og deltagerne forhåndslæser alle synopser inden workshoppen. Til selve workshoppen medbringer du en tekstprøve på 4 sider i 11 udprintede kopier til fælles læsning og feedback.

Sammen med underviseren og de andre deltagere gennemgår I dit arbejde på workshoppen. Her modtager og giver du feedback, udveksler idéer og udvider dit netværk blandt andre skrivende, der er i den samme proces som dig.

 

Du vil utvivlsomt opleve at det kreative fællesskab, der opstår på denne weekend-workshop, vil give dig fornyet energi og gejst til at skrive videre. 

 

Er det nu, du skal videre med dit manuskript?

 

Der er i hvert fald optimale rammer denne maj-weekend på Karen Blixen Museet, hvor forårets farver er på sit højeste, og historiens litterære vingesus går gennem Karen Blixens gamle stuer, mens du får undervisning af en af landets bedste skrivelærere. 

 

OBS: Max 10 deltagere, så vi sikrer, at der er god tid til alle. 

 

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning fra Café Madam Carlsen begge dage (det vil være muligt at væge vegetarisk eller vegansk frokost).

 

Underviser: Pablo Llambías

Pablo Llambías er forfatter og mangeårig underviser i skrivekunst. Han er en af de mest aktive undervisere i landet og har omfattende erfaring fra blandt andet Forfatterskolen, Rytmisk Musikkonservatorium, adskillige højskoler og mange skriveworkshops overalt i landet. Hans forfatterskab omfatter blandt andet romanen Zombierådhus, der i 2019 blev belønnet med Kritikerprisen. Pablo Llambías er kendt for fagligt velfunderede workshops afholdt i en behagelig og venlig stemning, hvor der er plads til alle og får feedback, der løfter.

Pris: 3845 DKK

 

Inklusive fuld forplejning begge dage

Du kan vælge at betale kurset i op til tre rater. Raterne trækkes automatisk pr. måned efter den første ratebetaling. Tryk på knappen og se mulighederne. 

CPH: School of Creative Writing

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon