208948_karenblixenmuseet_stor_edited.jpg

Videre med dit manuskript

Weekendworkshop med Pablo Llambías på Karen Blixen Museet
21-22/5 2022 

Pablo. Billede. Hjemmesiden.jpg

UDSOLGT! Du kan skrive dig på Nyhedsbrevet HER for automatisk at få besked, når vi lancerer endnu en weekend-workshop med Pablo (samt modtage info. om andre skrivekurser og workshops hos CPH: School of Creative Writing). 

Denne skriveworkshop er for dig, der er i gang med et manuskript. 

 

Med udgangspunkt i en synopsis og en tekstprøve får du rådgivning i, hvordan du kan bruge og bearbejde sproget, så det løfter dit manus.

 

Du får også gode råd om struktur og komposition og tips til den videre redigeringsproces.

 

Hvis du er gået i stå, får du også at vide, hvordan du bedst kommer videre.

Vi mødes begge dage fra 10-17 på Karen Blixen Museet. Fuld forplejning er inkluderet i prisen. 

 

Senest mandag d. 10/5 sender du en synopsis på max. 2 sider (2400 anslag pr. side), der beskriver din idé og dit manus, samt en 10 siders tekstprøve (også max. 2400 anslag pr. side) til underviseren og de andre deltagere. Max-omfanget skal overholdes. 

Underviseren forhåndslæser synopser og tekster inden workshoppen.

Dette bedes deltagerne også gøre i det omfang tiden tillader det. 

Til selve workshoppen medbringer du blot alles tekster og synopser enten i udprintet eller elektronisk form alt efter, hvad du foretrækker. 

Sammen med underviseren og de andre deltagere gennemgår I dit arbejde på workshoppen.

 

Her modtager og giver du feedback, udveksler idéer og udvider dit netværk blandt andre skrivende, der er i den samme proces som dig.

 

Du vil utvivlsomt opleve at det kreative fællesskab, der opstår på denne weekend-workshop, vil give dig fornyet energi og gejst til at skrive videre. 

 

Er det nu, du skal videre med dit manuskript?

 

Der er i hvert fald optimale rammer denne weekend på Karen Blixen Museet, hvor syrenerne blomstrer og historiens litterære vingesus går gennem Karen Blixens stuer, mens du får undervisning af en af landets bedste skrivelærere. 

 

OBS: Max 10 deltagere, så vi sikrer, at der er god tid til alle. 

 

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning fra Café Madam Carlsen begge dage og inkluderer muligheder for vegetarisk/vegansk mad. 

Underviser: Pablo Llambías

Pablo Llambías er forfatter og mangeårig underviser i skrivekunst. Han er en af de mest aktive undervisere i landet og har omfattende erfaring fra blandt andet Forfatterskolen, Rytmisk Musikkonservatorium, adskillige højskoler og mange skriveworkshops overalt i landet. Hans forfatterskab omfatter blandt andet romanen Zombierådhus, der i 2019 blev belønnet med Kritikerprisen. Pablo Llambías er kendt for fagligt velfunderede workshops afholdt i en behagelig og venlig stemning, hvor der er plads til alle og får feedback, der løfter.

Pris: 3.845 DKK

 

Inklusive fuld forplejning begge dage

Du kan vælge at betale kurset i op til tre rater. Raterne trækkes automatisk pr. måned efter den første ratebetaling. Tryk på knappen og se mulighederne.