Om skrivekurserne siger deltagerne 

Linda Larsen

“Jeg deltog først i et kursus om at bruge sanserne. Det var en lørdag på Rungstedlund. Herefter fulgte jeg et langt kursus i Kvarterhuset og efterfølgende et kursus, der gik mere på at fortsætte med egne tekster, få feedback, og blive undervist af gæstelærere. Det har været et fantastisk og inspirerende forløb. Mads er så god til at give kritik og til at støtte én i skriveprocessen. Jeg har aldrig troet på, at jeg kunne noget ift at skrive. Det er ved at gå op for mig nu, at jeg kan” (2019)

Dorte Kvist

“Jeg har deltaget i to af Mads' Creative Writing-hold (grundhold og levetøvede) og har været virkelig, virkelig glad for det. Mads giver kritik med så megen varme og forståelse for den enkelte fortællers stemme, at hver eneste kursusaften har været dybt inspirerende - også når jeg er troppet op med en mindre skrivekrise. Jeg er fan! (2019)

Lis Poulsen

"Jeg gik på begynderkurset i creative writing på Rungstedlund i foråret 2019 for at afprøve, om jeg kunne udvikle min skrivelyst og ikke mindst kvalitativ kritik af andres og egne tekster. Kurset levede til fulde op til formålet. Inspirerende med Mads´ indspark i forskellige tilgange og igangsættende skriveøvelser. Fik derfor lyst til at være på et fortsætterhold, hvilket jeg er nu. Det er blevet til øget skrivelyst, en skarpere pen og fundet af egen “stemme” via Mads og deltagernes feedback. Tak!"

(2019)

Charlotte Hjorth-Rohde

"Pablo Llambías’ undervisning har lært mig at turde gå ind i rum jeg frygter og blive der, indtil jeg har fået en fortælling med ud.

Mit tankemylder er blevet et struktureret kreativt værktøj.

De faste møder har gjort, at jeg nu tager mit skrivearbejde

seriøst og får afsat

tid af hver dag. Jeg har fået friheden til at beskrive livet,

som jeg har lyst"

(2019)

Lone Christiansen

"Jeg anbefaler Pablos hold på det varmeste, som jeg deltog i efteråret 2019. Pablo er en knivskarp tekstlæser og -analytiker og hans workshop er inspirerende og konstruktiv for din videre udvikling som  skribent. Hvad end du har af planer med din skrivning, er du i trygge og yderst kompetente hænder hos Pablo"

(2019)

Mary Steengaard

Jeg deltog på 1-dags-workshoppen "Skriv med sanserne" på Rungstedlund d. 16.11.2019. Som journalist er jeg vant til at skrive, men altid med noget eksisterende stof at forholde mig til i forvejen, så at skrive direkte ud af mit eget hoved var en udfordring. Men, men, min usikkerhed blev blæst væk af Mads' professionelle, pædagogiske og menneskelige måde at undervise på. Hans evne til inspiration er enorm, ligesom han mestrer at få enhver til at føle sig på rette vej. Jeg føler, jeg fik en åbenbaring og ser frem til at benytte alle de fine tips og metoder, Mads så villigt delte ud af. Og Gud ved, om man ikke sku' snige sig ind på et af hans længerevarende kurser :-)

Runa Saxlund

"En regnvåd novemberdag mødtes 14 kvinder oppe under tagryggen i Bogdanis-salen på Rungstedlund for at lære at 'Skrive med sanserne'. Mindre end en time senere befandt vi os ude på græsset i parken, hvor fokus på åndedrættet og en enkelt sans af gangen zoomede ind på mågernes hæse skrig, vindens katapulter, bladenes ru og lodne teksturer, kulden og tuerne af græs og mos, der forsøgte at trænge sig ind på de gummistøvleklædte fødder og resten af sanseapparaterne. I stilhed, kun afbrudt af Mads Bunchs rolige guidning, vandrede vi som moderne Læderstrømper gennem græs, skovbund og stier med alle sanser på vid gab og notesblokkene i fuld gang, indtil vi gjorde ophold under den kæmpemæssige bøg, hvor Karen Blixen er begravet. 

 

Tilbage i salen konverteredes sansningerne til skriveøvelser, først korte og kontrapunktiske uden plads til blokeringer og andet uvedkommende, siden mere sammenhængende øvelser, hvoraf nogle blev delt - tankevækkende og lærerigt, hvor forskelligt den samme vandring tager sig ud i forskellige bevidstheder. Mads er opmærksom, opmuntrende og præcis i sine iagttagelser. Det føltes som et trygt rum at være i - samtidig med at man blev udfordret og skubbet til både gennem oplæggene til de enkelte øvelser, men også via feedback, forslag til forbedringer (ofte udeladelser) og eksempler på litterære tekster, der særligt gør brug af sanserne.

 

Det føltes magisk at være lige her i Blixens hus, forplejningen var fremragende, programmet var gennemtænkt, fyldt med inspirerende øvelser og gennemførtes med plads til spørgsmål og in-put, men også tilpas styret til, at vi nåede det, vi kom for. Som var meget forskelligt - at komme i gang med at skrive, at få redskaber til en anden slags skrivning end den faglige, at slippe håndtaget fra hverdagens velkendte trummerum og begive os ind i skrivelandskabet under kyndig vejledning.

 

Tak til CPH School of Creative Writing og Mads Bunch for en dag, der gav skrivelyst og appetit på mere." (2019)

Signe Wulff

"Mads Bunch har været en uforlignelig støtte i skriveprocessen under arbejdet med min bog I køkkenet med Karen Blixen. Mads har en veludviklet sans for sprog og en stor kærlighed til det skrevne ord, og hans feedback har været præget af stor saglighed, faglighed og forståelse for mit projekt. Mads får min varmeste anbefaling."  (2019)

Adresse

 

CPH: School of Creative Writing

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon