top of page

Grundholdet med Mads Bunch

Grundhold, udtalelser

“Jeg gik på grundholdet i efteråret 2020. Jeg oplevede et trygt og respektfuldt rum, hvor jeg samtidig modtog direkte og detaljeret kritik af alt fra sprog til plot til karakter-psykologi. Mads er især genial til at videreudvikle på idéer og hjælpe én videre, når man er gået i stå i en tekst. Kurset har fået mig ind i en fast skriverutine og givet mig en masse inspiration og gå-på-mod, som jeg regner med at leve længe på! Tak for det!”

 

Helene Larsen

“Jeg har deltaget i to af Mads' Creative Writing-hold (Grundhold og Eget Projekt ) og har været virkelig, virkelig glad for det. Mads giver kritik med så megen varme og forståelse for den enkelte fortællers stemme, at hver eneste kursusaften har været dybt inspirerende - også når jeg er troppet op med en mindre skrivekrise. Jeg er fan!"

 

Dorte Kvist 

"Jeg har tidligere deltaget på skrivekurser andre steder, som også har været gode. Men jeg vil fremhæve Mads's grundhold, som det, der har lært mig allermest. At der er så mange tekniske finesser ved det at skrive godt, har jeg først lært nu. Det er en kæmpestor hjælp og gør virkelig en forskel. Mads er eminent til at give feedback - en feedback, man straks kan omsætte til sin egen tekst, som derefter fremstår væsentlig bedre end første udgave. Jeg vil på det varmeste anbefale Mads's kurser - og jeg vil glæde mig til en plads på Rungstedlund. Jeg forstår godt, at hans kurser hurtigt bliver udsolgt!”

 

Mitzie Pitzner

Eget Projekt med Mads Bunch

Eget projekt, udtalelser

“Jeg deltog først i et kursus om at bruge sanserne. Det var en lørdag på Rungstedlund. Herefter fulgte jeg Grundholdet i Kvarterhuset og efterfølgende Eget Projekt, der gik mere på at fortsætte med egne tekster, få feedback og blive undervist af gæstelærere. Det har været et fantastisk og inspirerende forløb. Mads er så god til at give kritik og til at støtte én i skriveprocessen. Jeg har aldrig troet på, at jeg kunne noget ift at skrive. Det er ved at gå op for mig nu, at jeg kan”

 

Linda Larsen 

“Jeg har i perioden 15/9 til 5/12 2020 deltaget på Mads Bunchs skrivehold "Eget Projekt", hvilket har bragt mig virkelig langt i min kreative skrivning. Med Mads som vejleder og lærer har vi fået uvurderlig feedback på vores tekster, og vi har fået en masse redskaber til anvendelse i den kreative proces. Der blev sat god tid af til gennemgang af de enkelte tekster, hvilket var lærerrigt for os alle. Der var en god og varm stemning på holdet, og alle bidrag fik konkrete, konstruktive og opmuntrende feedbacks. Jeg fik rigtig godt styr på mit skriveprojekt. Jeg kan meget anbefale Mads' kurser." 

 

Niels Bent Hansen

"Jeg gik på begynderkurset i creative writing på Rungstedlund i foråret 2019 for at afprøve, om jeg kunne udvikle min skrivelyst og ikke mindst kvalitativ kritik af andres og egne tekster. Kurset levede til fulde op til formålet. Inspirerende med Mads´ indspark i forskellige tilgange og igangsættende skriveøvelser. Fik derfor lyst til at være på et fortsætterhold (Eget Projekt), hvilket jeg er nu. Det er blevet til øget skrivelyst, en skarpere pen og fundet af egen “stemme” via Mads og deltagernes feedback. Tak!"

 

Lis Poulsen 

"At følge først begynderholdet på Rungstedlund og eget projekt-holdet i Kvarterhuset har i den grad givet mig det kreative skub, jeg havde brug for, for at kunne finde min egen stemme og åbne for mine egne skriveprojekter. I løbet af de to kursusforløb er jeg blevet bevidst om og bedre til at bruge konkrete skriveteknikker og metoder. Jeg har fået en langt bedre forståelse af, hvordan en historie opstår og kan blive til litteratur - og jeg har fået troen på, at jeg godt kan gøre det. Mads skaber på kurserne et fortroligt og trygt rum, hvor man tør vise sine tekster frem og hvor den gensidige konstruktive kritik og indblik i de andre deltageres skriveprocesser virkelig hjælper en videre. Det kan varmt anbefales til alle, der har mod på at komme i gang med deres egen skrivning.”

 

Pernille Meyn Milthers

"Skriv med sanserne" på Karen Blixen Museet (Mads Bunch)

Skriv med sanserne, udtalelser

"Jeg deltog på 1-dags-workshoppen "Skriv med sanserne" på Rungstedlund d. 16.11.2019. Som journalist er jeg vant til at skrive, men altid med noget eksisterende stof at forholde mig til i forvejen, så at skrive direkte ud af mit eget hoved var en udfordring. Men, men, min usikkerhed blev blæst væk af Mads' professionelle, pædagogiske og menneskelige måde at undervise på. Hans evne til inspiration er enorm, ligesom han mestrer at få enhver til at føle sig på rette vej. Jeg føler, jeg fik en åbenbaring og ser frem til at benytte alle de fine tips og metoder, Mads så villigt delte ud af. Og Gud ved, om man ikke sku' snige sig ind på et af hans længerevarende kurser:-)"

Mary Steengaard 

"Det føltes magisk at være lige her i Blixens hus, forplejningen var fremragende, programmet var gennemtænkt, fyldt med inspirerende øvelser og gennemførtes med plads til spørgsmål og in-put, men også tilpas styret til, at vi nåede det, vi kom for. Som var meget forskelligt - at komme i gang med at skrive, at få redskaber til en anden slags skrivning end den faglige, at slippe håndtaget fra hverdagens velkendte trummerum og begive os ind i skrivelandskabet under kyndig vejledning. Tak til CPH School of Creative Writing og Mads Bunch for en dag, der gav skrivelyst og appetit på mere."

Runa Saxlund 

Om kurser og workshops med Pablo

Kurser og workshops med Pablo Llambías

"Pablo Llambías’ undervisning har lært mig at turde gå ind i rum jeg frygter og blive der, indtil jeg har få en fortælling med ud.  Mit tankemylder er blevet et struktureret kreativt værktøj. De faste møder har gjort, at jeg nu tager mit skrivearbejde  seriøst og får afsat

tid af hver dag. Jeg har fået friheden til at beskrive livet,

som jeg har lyst"

 

Charlotte Hjorth-Rohde 

"Jeg anbefaler Pablos hold på det varmeste, som jeg deltog i efteråret 2019. Pablo er en knivskarp tekstlæser og -analytiker og hans workshop er inspirerende og konstruktiv for din videre udvikling som  skribent. Hvad end du har af planer med din skrivning, er du i trygge og yderst kompetente hænder hos Pablo"

 

Lone Christiansen 

Creative Writing Workshop with Liz Jensen

Workshops, Liz Jensen

"I really enjoyed this inspiring workshop with Liz, who knows so much about writing and how to teach it. The workshop was well structured and there was a good balance between Liz giving us inputs and valuable knowledge and engaging us in our own writing."

Dorte Østergren-Olsen 

"Before the workshop I wasn’t sure how much I would be able to contribute. I had not written much for a while, but the workshop with Liz really kickstarted my writing again. Liz is so inspiring, she has a lot of experience from her writing career that she shared generously with us and above all, she’s an excellent teacher. Thank you for an amazing weekend."

Lone Christiansen

"We had an incredible time and my creative brain has been on fire ever since. I'm deeply grateful for all your and Liz' time, work and effort to put it all together."

 

Marta Wadsworth 

Creative Writing Workshops with Anders Lustgarden

Workshos med Anders

”Workshoppen var en gigantisk øjenåbner i forhold til udvikling af karakterer, og hvad vi ønsker vores tekster skal føre til. Vi fik blik for menneskers afhængighed af strukturer, som de enten er en del af eller løber panden mod. Vi undersøgte magtens mange ansigter og dens indflydelse på relationer og adfærd. Niveauet var højt, men ikke elitært. Jeg var nervøs for det engelske, fordi jeg stiller store krav til mit sprog. Men alle hjalp hinanden med ord og vendinger, så min frygt var ganske spildt. Stemningen var uhøjtidelig og konstruktiv, og de karakterer jeg arbejder på, havde også godt af at skifte sprog for en weekend.”

Line Tørsleff 

“The workshop was a tremendous eye-opener regarding character-development and how to move my writing forward. I realized how much people´s behavior is dependent on structures, and how complex the many faces of power are. And of course: how I can use it in my writing. The level was very high, but not elitist in any way. The atmosphere was open with plenty of room for discussion and humor.”

 

Line Tørsleff 

Onlinekurser og Skrive-challenges på facebook (med Mads Bunch & Marcus Lake)

Onlinekurser, udtalelser

“Jeg vil gerne sige stor tak til Mads og Marcus for et godt tilrettelagt forløb. I har virkelig styr på det. Jeg deltager meget gerne i et tilsvarende online kursus igen.

 

Hanne Schultz 

"Tak for en veltilrettelagt og velstruktureret skrivechallenge, Mads og Marcus. Jeg fik rigtig meget ud af den, øvet mig, som jeg ikke havde troet muligt inden for kun tre uger - og for en meget lille sum penge. Thumbs up til jer for det. Jeres oplæg var tydelige, og jeg kunne rigtig godt lide, at I både fremlagde modulerne på video og på skrift." 

Benthe Ladefoged Nielsen 

"Tak for et virkeligt godt kursus. Jeg har haft stor gavn af de konkrete og håndgribelige øvelser. Jeg har lært meget af dem og er begejstret over at erfare, hvor meget man kan lære på kort tid. Det har været en kæmpe motivation og styrket min bevidsthed, både når jeg læser og når jeg skriver."

 

Hanne Barslund 

"Tak for et godt kursus. Jeg blev meget klogere på de virkemidler, der blev anvendt og kan se at teksten løfter sig, når man bruger de metoder, som i så godt har illustreret. Jeres gennemgang af tekster har også været super, den kunne bruges på egne tekster. Så alt i alt tusind tak."

 

Inga Holst 

"Tak for et spændende og udfordrende kursus, der har optaget mig meget de sidste 3 uger. Jeg har taget mange ting med mig fra jeres oplæg til modulerne. Både videoerne og de skriftlige oplæg var klare og indholdsmættede og gav et godt fundament for øvelserne. Jeg har nydt at skrive opgaverne."

Berit Thye Lange 

"Tak for et godt kursus. Det var over forventning, jeg havde ikke store forventninger til et kursus over så kort tid, men det har været utroligt givende og lærerigt. I er et godt team og supplerer hinanden godt. Det var rart at opgaverne var så konkrete, det gjorde det lettere at gribe an. Jeg var ligeledes meget glad for den kritik, jeg fik af de andre i gruppen, den var særdeles brugbar."

 

Kristina Junge Jørgensen 

21-dages Skrive-challenge på facebook (februar 2021)

"Tusind tak for et spændende, lærerigt og pædagogisk opbygget kursus med udfordringer startende med omskrivningsøvelsen. Dette til en overkommelig pris. Jeg var førstegangs deltager, men glædede mig over kursisternes forskellige forudsætninger, ved at kigge mig om i grupperne. Jeres præcise vejledninger og følelsen af at I var til stede og til hjælp under hele vores proces føltes tryg."

 

Anni Zorn 

"Det har været et godt og lærerigt kursus. De øvelser vi har fået har været helt perfekte. Forklaringen af øvelserne har været let forståelig, jeg har ikke været i tvivl om, hvad jeg skulle aflevere. Og Mads din læring til hvert modul er også forklaret på en rigtig god og pædagogisk måde, man lærer virkelig meget. Jeg kan selv mærke, hvordan jeg rykker mig hver gang. Gruppestørrelserne er også optimal - og i vores gruppe har vi alle givet hinanden feedback - det har virkelig været godt med feedbacken i grupperne - vi kommer med hver vores forudsætninger og flere forskellige øje ser forskellige ting."

Mitzie Pitzner

"Tak for et godt gensyn med skriveskolen:). Det har været meget lærerigt og helt genialt til den su-venlige pris. Folk har været dygtige skrivere og læsere, så kvaliteten af feedbacken har været høj. Og respekt til Marcus for at få det opstillet på Facebook på en overraskende (troede jeg slet ikke man kunne på Facebook) overskuelig måde. Jeg kommer helt sikker til at deltage i fremtidige skrivechallenges."

Rasmus Ohm

"Lærerigt og inspirerende! Selvom det er anden gang jeg deltager, har jeg fået lige så meget "med hjem" denne gang. Mulighed for at skrive har været lille, men gensidig feedback i gruppen har været mindst lige så givende. Jeg tager med glæde imod udfordringen igen, hvis i gentager. Tak for et godt koncept, der hjælper med at få skriveteknik på plads med gode øvelser, videoer og ikke mindst fint samarbejde i gruppen."

 

Nina S.

"Tak for endnu en fantastisk skrivechallenge. Det er 3. gang, jeg deltager, og hver gang giver det mig noget ekstra, som gør min skrivning mere levende, mindre ”doven”. Jeres kurser har et godt niveau. Opgaverne er lærerige og med tydelige vejledninger, hvor jeg oplevede, at I med flere input til hver ny opgave gjorde jer ekstra umage for at tydeliggøre strukturen."

Benthe Ladefoged Nielsen 

"Stor ros fra mig, synes kurset har været inspirerende og at videoerne der introducerede opgaverne var meget oplysende. Modellen med at man giver respons i grupper er fin, og man lærer måske lige så meget af at se de andres måde at tackle opgaven på. Mads Bunch feedback på de udvalgte tekster var konstruktiv og let at forholde sig til - alt i alt en lærerig oplevelse, så masser af ros fra mig."

 

Michael Nielsen

"Tak for et godt kursus. Jeg har med de få opgaver der var lært utroligt meget. Det var nogle gode pædagogiske videoer med forklaringer til opgaverne, og også omkring konstruktiv feedback. Det var også en øvelse jeg lærte meget af. Og det var godt, der undervejs kom en ekstra video om flowskrivning, til de, der var gået i stå. Så tak for det."

Tina Canell

"Det har været et lærerigt og inspirerende forløb. Virkelig god formidling fra Mads side. Præcis og let at forstå. Det passede mig rigtigt godt at skrive med klare rammer og korte deadlines, det rystede mig ud af corona-zombietilstanden. Deltagerne har været omhyggelige med deres feedback, og i det hele taget søde og imødekommende. Det har været spændende at læse de andres tekster, og ekstra sjovt, at gruppen var så stor. Sikke mange gode ideer!"

Ide Riis-Hansen

"Aldrig har et skrivekursus passet så godt til min pengepung samtidig med, at jeg har fået så stort udbytte! Kurset har været perfekt for mig, da jeg elsker struktur og klare retningslinjer. Videoerne fungerede optimalt med teori og opgaveinstruktioner, der gjorde det forståeligt, hvad der skulle leveres på - både arten af respons og novellernes opbygning.  Min eneste beklagelse er, at kurset nu er slut, så jeg måtte skrive “for mig selv” i dag, så jeg ser frem til endnu et kursus."


Anne Klein

"Tak for tre gode uger med skrivefokus. Det har været både sjovt, lærerigt og udfordrende. Jeg har fået ny teoretisk viden, som jeg kan bruge fremover, inspiration til læsning, jeg kan lære mere af og ikke mindst et energiboost at leve højt på."
 

Line Lundstrøm Rasmussen

Feedback, udtalelser

Feedback på manuskripter

"Mads Bunch har været en uforlignelig støtte i skriveprocessen under arbejdet med min bog I køkkenet med Karen Blixen. Mads har en veludviklet sans for sprog og en stor kærlighed til det skrevne ord, og hans feedback har været præget af stor saglighed, faglighed og forståelse for mit projekt. Mads får min varmeste anbefaling."  

Signe Wulff 

bottom of page