Udfold din kreativitet på skrivekurset: Sundby skriver

Sundby Skriver 2019 (for beboere i 2300 S)

SUNDBY SKRIVER er et samarbejde mellem Områdefornyelsen Sundby og CPH: School of Creative Writing. Projektet tilbyder kreative skrivekurser for Sundbys borgere - de fleste med Sundby som tema. Kurserne er gratis, men man kan kun deltage, hvis man har bopæl i 2300 S. Alle kurser har tre mødeaftener og foregår i Bibliotekshuset på Rodosvej. Vi får bla. besøg af forfatterne Morten Pape (skriv om dit liv), Tine Høeg (kurset for unge) og Kaspar Colling Nielsen (skriv fremtiden).

 

Følgende kurser tilbydes i foråret 2019:

1. Kreativ skrivning. De basale tips og tricks (januar)

2. Skriv om dit liv i Sundby (januar-februar)

3. Skriv historiske fortællinger fra Sundby (marts)

4. Kreativ skrivning for Sundbys unge (13-19 år) (marts-april)

5. Skriv Sundbys fremtid (maj)

Der er max. 20 pladser pr. kursus, så hurtig tilmelding tilrådes. Man kan kun tilmelde sig ét kursus pr. person. Kurserne er gratis, men du skal have bopæl i 2300 S for at kunne tilmelde dig.

Underviser: Mads Bunch

Mads Bunch (f. 1974) er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet. Han  er stifter og leder af CPH: School of Creative Writing.

Han underviser også i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han har været Adjunkt og Ekstern Lektor i nordisk litteratur siden 2012.

 

Han er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Alle kurserne er gratis

Underviser Mads Bunch der brænder for kreativ formidling og skønlitteratur
 Mads Bunch