Giv dig selv tid og ro til at udfolde din kreativitet under Middelhavets blå himmel

- og lær alle de vigtigste skriveteknikker

 

Skrivekurset på Amalfikysten i Italien er for dig, der gerne vil i gang med at skrive, og for dig der allerede er godt i gang. På kurset indarbejder du nogle grundlæggende skønlitterære skriveteknikker, så du kan få godt gang i din skrivepraksis og arbejde videre på egen hånd, når du lander i Danmark igen. 

 

Uanset hvilket udgangspunkt du kommer fra, vil du opleve at din skrivning når et nyt niveau.

Villa Giusso ligger godt tilbagetrukket fra kystens trafik og menneskemylder, så her finder vi ro til fordybelse. Når du står i haven, kan du nyde udsigten over Amalfikysten og mod den anden side, kan du på husets terrasse skue over mod Napolibugten. Vi er langt væk fra alle forstyrrelser, og du kan roligt slippe hverdagens mange krav og give dig hen til dine kreative processer.

Den daglige kursusrytme består af undervisning samt kortere fælles skriveøvelser i de første 2-3 morgentimer. Herefter får du et oplæg til en skriveøvelse, som du kan arbejde med på egen hånd i løbet af dagen, men du kan også vælge at arbejde med dit helt eget projekt. Sidst på eftermiddagen samles vi igen og giver feedback på hinandens tekster, inden aftenmaden venter. Mads faciliterer den daglige feedback, og alle vil således få direkte feedback på deres tekster fra ham.

Vi glemmer alt om indkøb, madlavning og hverdagens pligter, alle måltider er inkluderet i opholdet. Vi får kaffe og the i løbet af dagen og vin og vand til middagen om aftenen – du skal bare lade dig forkæle, mens du fordyber dig i din egen læring og skriveproces.

Denne unikke skriverejse udbydes i samarbejde med Kunstskolen Kreativt Netværk, der har kunstrejser som speciale. 

Underviser: Mads Bunch

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Han har desuden undervist  i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt og Ekstern Lektor i nordisk litteratur frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Pris: 14.498,-

Inkl. fuld forplejning og vin/drikkevarer

  Mads Bunch     

Skrivekursus på Amalfikysten - JUNI 2021 (nærmere info og tidspunkt følger)