Rungstedlund spejler sig i søen. Mellemdistance. Foto MB.HEIC

Karen Blixen Skriveworkshop 

med Anne Green Munk 

Lørdag d. 18/3 2023 fra 10.00-17.00 på Karen Blixen Museet

Anne Myrup Munk. Forfatterfoto. Nyt.jpeg

Pris: 1.325 kr.

Inklusive fuld forplejning

og entre til museet 

Karen Blixen danner udgangspunktet for denne skriveworkshop, hvor vi finder inspiration til vores skrivning i Karen Blixens liv og forfatterskab.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i workshoppen - blot at du har mod på at få en oplevelse og komme i gang.

 

Karen Blixen var et kunstnerisk menneske i alle henseender. Udover at være en stor forfatter, var hun optaget af fin fransk kogekunst, bandt kunstfærdige blomsterbuketter, malede og tegnede portrætter og optrådte som pjerrot for sine middagsgæster.

 

På denne 1-dags-workshop vil vi gå på opdagelse i Karen Blixens hjem på Rungstedlund, hvor alt dette er udstillet, og således lade os inspirere af Karen Blixens kunstneriske tilgang til livet i vores egen skrivning.

 

Anne Green Munk, ph.d. fra Aarhus universitet, med speciale i hvordan forfattere bruger deres eget liv i deres kunst, vil facilitere skrivningen og undervisningen.

 

Hun underviser dette semester i skrivekunst ved Université de Paris.

Husk at medbringe pen og papir til rundturene på museet og evt. bærbar computer til skrivningen, hvis du foretrækker det. 


​Kurset er med fuld forplejning fra Café Madam Carlsen og selvfølgelig også indgang til museet.

Max 16 deltagere

Underviser: Anne Green Munk 

Om din underviser
 

Anne Green Munk (f. 1984) er mag.art. og ph.d. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet

 

Hun underviser i kreativ skrivning ved Aarhus Universitet, hvor hun er ansat som post.doc., men også på Silkeborg Højskole, Accra Universitet i Ghana og Université de Paris.

 

Anne Green Munk er tidligere elev ved Gladiators 1-årige Forfatterskole og i færd med at færdiggøre romanen Tusindfryd, til hvilken hun har modtaget et arbejdslegat fra Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere.

 

Hun er desuden dommer ved de danske gymnasiers årlige Skrivecup på Aarhus Teater og en ofte anvendt litteraturekspert i de danske medier.

 

Hun er foredragsholder og forfatter til en række artikler om litteratur og kunst og tidligere kulturskribent ved Dagbladet Information.

Se en kort stemningsvideo fra workshoppen med Mads d. 24/8 2019 i Boganissalen.