Skrivekursus: "Skriv med sanserne"

1-dags skriveworkshop på Karen Blixen Museet

Lørdag d. 14/11 fra 10.00-16.30

KURSET ER UDSOLGT!

Vi vender tilbage, når vi kender datoen for en lignende workshop til foråret på Rungstedlund. Meld dig til Nyhedsbrevet for automatisk at blive opdateret. 

Karen Blixen Museet på Rungstedlund danner rammen om denne skriveworkshop, hvor vi lærer at skrive med sanserne, som Karen Blixen var en sand mester i. 

 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i kurset. Du behøver fx ikke at have skrevet før, men blot have mod på at få en anderledes oplevelse og komme lidt i gang.

OBS: Max 16 deltagere.

Alt for ofte ser vi ikke verden omkring os, men når vi retter opmærksomheden udad og aktiverer sanserne, åbner verden sig. Det er denne åbning, deltagerne lærer at skrive fra på dette 1-dags skrivekursus.

 

Efteråret er for alvor sat ind og en mindfulness gåtur i Rungstedlunds park, fuglereservat og skærehave, danner afsæt for skriveøvelser, hvor vi bringer alle sanserne i spil.

På workshoppen vil du således lære de basale skønlitterære teknikker, samtidig med at vi arbejder med, hvordan man kan bruge flowskrivning til få en skrivepraksis op at stå.

Skrivekurset foregår i Boganissalen og inkluderer fuld forplejning. Det er også muligt at bestille vegetarisk eller vegansk forplejning. Det får du nærmere besked om, når du modtager programmet en uges tid før. 

Husk at medbringe pen og papir og/eller bærbar computer til skrivningen.

Som en lille bonus efter kurset er der mulighed for at få en rundvisning i Karen Blixens stuer (mellem 16.30 og 17.00), hvor hendes smukke malerier hænger. 

 

Underviser: Mads Bunch

Pris: 1195,-

Inklusive forplejning  

Skrivekurserne på Rungstedlund er et samarbejde mellem Karen Blixen Museet og CPH: School of Creative Writing, der er stiftet og ledet af Mads Bunch.

 

Mads er er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet med afhandling om Karen Blixen og Søren Kierkegaard.

 

Han er desuden ornitolog og leder af arbejdsgruppen på Rungstedlund, der opsætter redekasser og overvåger fuglelivet i haven.

​​

Udover at undervise egne skrivekurser har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var ansat som adjunkt og ekstern Lektor frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

 

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Undervisningen på et af vores skønlitterære skrivekurser i formidling og kreative tekster

Se en kort stemningsvideo fra workshoppen d. 24/8 2019.

Adresse

 

CPH: School of Creative Writing

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon