Skrivekursus: "Skriv med sanserne"

1-dags skriveworkshop på Karen Blixen Museet

Lørdag d. 26/6 2021 fra 10-16.30

Karen Blixen, som har været inspiration for School of Creative Writings skrivekurser

Pris: 1195,-

Inklusive fuld forplejning  

UDSOLGT

 

Du kan skrive dig på Nyhedsbrevet HER for automatisk at få information om lignende workshops på Rungstedlund - og andre kurser og workshops.

Karen Blixen Museet på Rungstedlund danner rammen om denne skriveworkshop, hvor du lærer at skrive med sanserne, som Karen Blixen var en sand mester i. 

 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i kurset. Du behøver fx ikke at have skrevet før, men blot have mod på at få en anderledes oplevelse og komme lidt i gang.

Alt for ofte ser vi ikke verden omkring os, men når vi retter opmærksomheden udad og aktiverer sanserne, åbner verden sig. Det er denne åbning, deltagerne lærer at skrive fra på dette 1-dags skrivekursus.

 

Det tidlige forår er sat ind og en mindfulness gåtur i Rungstedlunds park, fuglereservat og skærehave, danner afsæt for skriveøvelser, hvor vi bringer alle sanserne i spil.

På workshoppen vil du således lære de basale skønlitterære teknikker, samtidig med at vi arbejder med, hvordan man kan bruge flowskrivning til få en skrivepraksis op at stå.

Skrivekurset foregår i Boganissalen og inkluderer fuld forplejning. Det er også muligt at bestille vegetarisk eller vegansk forplejning. Det får du nærmere besked om, når du modtager programmet en uges tid før. 

Husk at medbringe pen og papir og/eller bærbar computer til skrivningen.

Som en lille bonus efter kurset er der mulighed for at få en rundvisning i Karen Blixens stuer (mellem 16.30 og 17.00), hvor hendes smukke malerier hænger. 

 

Max 16 deltagere

Underviser: Mads Bunch

Om din underviser

 

Mads Bunch er er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet med afhandling om Karen Blixen og Søren Kierkegaard.

 

Han er desuden ornitolog og leder af Fuglegruppen på Karen Blixen Museet , der opsætter redekasser og overvåger fuglelivet i naturreservatet.

​​

Udover at undervise egne skrivekurser i København og på Karen Blixen Museet har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, indtil han gik solo med skriveskolen i 2018.

 

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

UDSOLGT

Se en kort stemningsvideo fra workshoppen d. 24/8 2019.