OBS! 1 PLADS TILBAGE (vi har netop fået et afbud)

 

Går du med en drøm om at skrive skønlitteratur, men er aldrig rigtig kommet igang? Du får skrevet lidt hist og pist, men det bliver aldrig færdigt og ender i skrivebordskuffen?

Så er der hjælp at hente. Dette kursus giver dig muligheden for endelig at komme godt igang.

Vi er max. 10 deltagere på holdet, så din læring og dine tekster får den opmærksomhed, de fortjener. 

Skriv levende

 

​Du arbejder i de kortere formater som novelle og kortprosa og med karakterudvikling, dialog og synsvinkler, men også mere generelt med din kreativitet og skrivepraksis.

 

Der vil være en skriveøvelse til hver mødegang, så du kommer rundt i de forskellige emner og teknikker.

Få feedback på dine tekster

​På hver mødegang giver vi feedback på hinandens tekster, hvorefter vi taler om nogle skønlitterære tekster, og jeg gennemgår teori om skrivekunst som afsæt for næste uges skriveøvelse.

 

Der undervises 8 torsdage fra kl. 17.00-21.00 - i perioden 9/9 - 11/11 2021 (udtaget uge 42 og 43) .

 

Herefter er der ca. 3 ugers undervisningspause, hvor du arbejder videre med dine tekster på egen hånd. Kurset rundes så af med et heldagsseminar søndag d. 28/11 2021 fra kl. 9.00-16.00 - også i Kvarterhuset.

 

Bliv forfatter

​Du vil efter kursets afslutning kunne skrive videre på egen hånd og opleve at dine tekster har en helt anden kvalitet. Du ved også, hvordan du opretholder en skrivepraksis, så du forbliver kreativ og skrivningen bliver et frirum i din travle hverdag.

​Undervisningen foregår i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3 tæt ved Amagerbro Metro Station.

 

​Medbring gerne selv mad og drikkevarer, som indtages i pausen kl. 18.30, men der kan også købes i Kvarterhusets rigtig gode café, der har et godt udvalg af smørrebrød, sandwiches, salater, pastaretter, burritos og drikkevarer.

Underviser: Mads Bunch

Det er også muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater, der automatisk trækkes pr. måned, når du har betalt første rate. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Ekstern Lektor og Adjunkt i nordisk litteratur frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Pris: 7.245,-

 Mads Bunch     

Skrivekursus. Grundhold.

Skrivekursus i København (12 uger)

Sept. - Nov. 2021