Bannerbillede. Marie Herholdt. Rungstedl

Skrivekursus. Grundhold. Efterår 2022

 

Skrivekursus i København (12 uger)

 

Sept. -  Dec. 2022

Underviseren på dette skønliterære skrivekursus har en ph.d. i nordisk litteratur

 Mads Bunch     

3 PLADSER TILBAGE (starter 15/9 2022)

Kom godt i gang

 

Går du med en drøm om at skrive skønlitteratur, men er aldrig rigtig kommet igang? Du får skrevet lidt hist og pist, men det bliver aldrig færdigt og ender i skrivebordskuffen?

Så er der hjælp at hente. Dette kursus giver dig muligheden for endelig at komme i gang.

Vi er max. 10 deltagere på holdet, så din læring og dine tekster får den opmærksomhed, de fortjener. 

Skriv levende

 

​Du arbejder i de kortere formater som novelle og kortprosa og med karakterudvikling, dialog og synsvinkler, men også mere generelt med din kreativitet og skrivepraksis.

 

Der vil være en skriveøvelse til hver mødegang, så du kommer rundt i de forskellige emner og teknikker.

Få feedback på dine tekster

​På hver mødegang giver vi feedback på hinandens tekster, hvorefter vi taler om nogle skønlitterære tekster, og jeg gennemgår teori om skrivekunst som afsæt for næste uges skriveøvelse.

 

Der undervises 8 torsdage fra kl. 17.00-21.00 - i perioden 15/9 - 17/11 2022 (ingen undervisning i uge 42 og 43) i lokalet "Centrum" på 2. sal.

Kurset rundes af med et heldagsseminar søndag d. 11/12 2022 fra kl. 9.00-16.00.

Bliv forfatter

​Du vil efter kursets afslutning kunne skrive videre på egen hånd og opleve at dine tekster har en helt anden kvalitet. Du ved også, hvordan du opretholder en skrivepraksis, så du forbliver kreativ og skrivningen bliver et frirum i din travle hverdag.

Praktisk

​Undervisningen foregår i Kvarterhuset, der ligger på Jemtelandsgade 3 tæt ved Amagerbro Metro Station og bus nr. 31.

 

​Medbring gerne selv mad og drikkevarer, som indtages i pausen kl. 18.30, men der kan også købes i Kvarterhusets rigtig gode café, der har et rigtig godt udvalg af smørrebrød, sandwiches, salater, pastaretter, burritos og drikkevarer til meget rimelige priser.

Underviser: Mads Bunch

Det er muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater, der automatisk trækkes pr. måned, når du har betalt første rate. Tryk blot på knappen for at se betalingsmulighederne. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Ekstern Lektor og Adjunkt i nordisk litteratur frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. 

Pris: 8.445,-