Forfølg forfatterdrømmen

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde videre med din skrivning i form af opstart af et selvstændigt skriveprojekt - eller fordi du ønsker at arbejde videre med et projekt, du allerede er i gang med.
 

Måske du har taget et skrivekursus eller forfatterkursus før, men det er ikke et krav.

Alle genrer og formater er velkomne. Det er vigtigste er, at du gerne vil arbejde videre med dit eget projekt gennem hele forløbet.

Max. 8 deltagere!

På den måde sikrer vi, at dit projekt får den kærlige opmærksomhed, det fortjener.

 

Skriveproces og feedback

Med dette 12-ugers-forløb kommer du virkelig igang med det skriveprojekt, du har drømt om at starte op. Og får løbende rådgivning og vejledning.

Mødegangene består hovedsageligt af fælles tekstlæsning, feedback og rådgivning, men du vil også lave enkelte skriveøvelser, som er skræddersyede til at understøtte din individuelle skrivning.

Der undervises 8 tirsdage i perioden 2/2 - 6/4 2021 (undtagen i vinterferien i uge 7 og påskeferien i uge 13) fra kl. 17.00 - 21.00 i Kvarterhuset, Jemtelandsgade i lokalet "Centrum" på 1. sal.

Herefter er der omkring tre ugers skrivepause, hvor du arbejder videre med dit projekt.

Vi slutter af med et heldagsseminar søndag d. 25.4. 2021 fra kl. 09.00-16.00 - også i Kvarterhuset.

​Medbring gerne mad og drikke, som vi indtager i pausen kl. 18.30, men der er også mulighed for at købe i Kvarterhusets rigtig gode cafe, der har et godt udvalg af smørrebrød, sandwiches, salater, pastaretter, burritos og drikkevarer.

Hvis du har spørgsmål om din erfaring (i forhold til fx grundholdet) eller dit eget skriveprojekt, så send mig gerne en mail på info@cph-creativewriting.com - eller ring på: 23 84 95 60.

OBS: Undervisningslokalets størrelse følger Kvarterhusets retningslinjer for, hvor mange deltagere, der må være i lokalet iht. regeringens Covid19 retningslinjer, så vi altid kan overholde den anbefalede afstand i lokalet.

​Underviser: Mads Bunch

 

 Mads Bunch 

Pris: 7.845,-

Det er også muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Ekstern Lektor og Adjunkt i nordisk litteratur frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.

Skrivekursus - Eget projekt 

Skrivekursus i København

Feb-April 2021 

Adresse

 

CPH: School of Creative Writing

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon