top of page
Bliv forfatter på vores skrivekurser i skønlitteratur og skriveteknikker

Skrivekursus. Eget projekt.  

 

Skrivekursus i København (12 uger)

Mads Bunch_Foto Morten Holtum © Café Monde.jpeg

 Mads Bunch 

OBS: Holdet er sat på pause.

 

Der henvises til den 1-årige forfatteruddannelse, der starter marts 2023 (mere info, klik HER).

 

Forfølg forfatterdrømmen

 

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde videre med din skrivning i form af opstart af et selvstændigt skriveprojekt - eller fordi du ønsker at arbejde videre med et projekt, du allerede er i gang med.
 

Måske du har taget et skrivekursus eller forfatterkursus før, men det er ikke et krav.

 

Alle genrer og formater er velkomne. Det er vigtigste er, at du gerne vil arbejde videre med dit eget projekt gennem hele forløbet.

Max. 8 deltagere!

 

På den måde sikrer vi, at dit projekt får den kærlige opmærksomhed, det fortjener.

Skriveproces og feedback

Med dette 12-ugers-forløb kommer du virkelig igang med det skriveprojekt, du har drømt om at starte op. Og får løbende rådgivning og vejledning.

Mødegangene består hovedsageligt af fælles tekstlæsning, feedback og rådgivning, men du vil også lave enkelte skriveøvelser, som er skræddersyede til at understøtte din individuelle skrivning.

 

Der undervises 8 tirsdage fra kl. 17-21 . Herefter er der en undervisningspause, hvor du arbejder videre med dit projekt, hvorefter vi slutter af med et heldagsseminar.

Pris: 9.245,-

Det er muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater, der automatisk trækkes pr. måned, når du har betalt første rate. Tryk blot på knappen for at se betalingsmulighederne. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af CPH: School of Creative Writing.

Mads er forfatter til novellesamlingen Dreng, der udkom i 2022 på Forlaget Café Monde, samt det prisbelønnede manuskript til kortfilmen Kun de nærmeste (eng. Cut Off), der bliver tilgængelig for et dansk publikum i 2023.

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i på Københavns Universitet frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads har desuden udgivet en række fagbøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. Desuden  Isak Dinesen (Karen Blixen) Reading Søren Kierkegaard  på forlaget Legenda, Cambridge, der baserer sig på hans ph.d. 

Pause. Intet hold F2023
bottom of page