Bliv forfatter på vores skrivekurser i skønlitteratur og skriveteknikker

Skrivekursus. Eget projekt. Efterår 2022 

 

Skrivekursus i København (12 uger)

 

Sept. - Dec. 2022

Mads Bunch underviser på dette skønlitteratur kursus, hvor du arbejder med dit eget kreative skriveprojekt

 Mads Bunch 

Forfølg forfatterdrømmen

2 PLADSER TILBAGE (start 13/9 2022)

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde videre med din skrivning i form af opstart af et selvstændigt skriveprojekt - eller fordi du ønsker at arbejde videre med et projekt, du allerede er i gang med.
 

Måske du har taget et skrivekursus eller forfatterkursus før, men det er ikke et krav.

 

Alle genrer og formater er velkomne. Det er vigtigste er, at du gerne vil arbejde videre med dit eget projekt gennem hele forløbet.

Max. 8 deltagere!

 

På den måde sikrer vi, at dit projekt får den kærlige opmærksomhed, det fortjener.

Skriveproces og feedback

Med dette 12-ugers-forløb kommer du virkelig igang med det skriveprojekt, du har drømt om at starte op. Og får løbende rådgivning og vejledning.

Mødegangene består hovedsageligt af fælles tekstlæsning, feedback og rådgivning, men du vil også lave enkelte skriveøvelser, som er skræddersyede til at understøtte din individuelle skrivning.

 

Der undervises 8 tirsdage fra kl. 17-21  i perioden 13/9 - 15/11 2022 (undtagen i uge 42 og 43) i Kvarterhuset, Jemtelandsgade i lokalet "Centrum" på 2. sal.

 

Herefter er der en undervisningspause, hvor du arbejder videre med dit projekt, hvorefter vi slutter af med et heldagsseminar lørdag d. 10/12 2022 fra kl. 09.00-16.00.

Praktisk


​Medbring gerne mad og drikke, som vi indtager i pausen kl. 18.30, men der er også mulighed for at købe i Kvarterhusets rigtig gode cafe, der har et godt udvalg af smørrebrød, sandwiches, salater, pastaretter, burritos og drikkevarer til rimelige priser.

Hvis du har spørgsmål om din erfaring (i forhold til fx Grundholdet) eller dit eget skriveprojekt, så send mig gerne en mail på:

info@cph-creativewriting.com - eller ring på 23 84 95 60. 

​Underviser: Mads Bunch

 

Pris: 8.645,-

Det er muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater, der automatisk trækkes pr. måned, når du har betalt første rate. Tryk blot på knappen for at se betalingsmulighederne. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Ekstern Lektor og Adjunkt i nordisk litteratur frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt.