Skrivekursus på Amalfikysten - FORÅR 2020 (nærmere info og tidspunkt følger)

Har du nogensinde drømt om at få ro til at skrive i under Middelhavets blå himmel - og samtidig lære noget?

 

Skrivekurset på Amalfikysten i Italien er for dig, der gerne vil i gang med at skrive, og for dig der allerede er godt i gang. På kurset indarbejder du nogle grundlæggende skønlitterære skriveteknikker, så du kan få godt gang i din skrivepraksis og arbejde videre på egen hånd, når du lander i Danmark igen. 

 

Uanset hvilket udgangspunkt du kommer fra, vil du opleve at din skrivning når et nyt niveau.

Villa Giusso ligger godt tilbagetrukket fra kystens trafik og menneskemylder, så her finder vi ro til fordybelse. Når du står i haven, kan du nyde udsigten over Amalfikysten og mod den anden side, kan du på husets terrasse skue over mod Napolibugten. Vi er langt væk fra alle forstyrrelser, og du kan roligt slippe hverdagens mange krav og give dig hen til dine kreative processer.

Den daglige kursusrytme består af undervisning samt kortere fælles skriveøvelser i de første 2-3 morgentimer. Herefter får du et oplæg til en skriveøvelse, som du kan arbejde med på egen hånd i løbet af dagen, men du kan også vælge at arbejde med dit helt eget projekt. Sidst på eftermiddagen samles vi igen og slutter dagen af med at give feedback på hinandens tekster. Mads faciliterer den daglige feedback, og alle vil således få direkte feedback på deres tekster fra ham.

Vi glemmer alt om indkøb, madlavning og hverdagens pligter, alle måltider er inkluderet i opholdet. Vi får kaffe og the i løbet af dagen og vin og vand til middagen om aftenen – du skal bare lade dig forkæle, mens du fordyber dig i din egen læring og skriveproces.

Denne unikke skriverejse udbydes i samarbejde med Kunstskolen Kreativt Netværk, der har kunstrejser som speciale. 

Underviser: Mads Bunch

 

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Han har desuden undervist  i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt og Ekstern Lektor i nordisk litteratur frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Pris: 14.498,-

Inkl. fuld forplejning og vin/drikkevarer

Læs mere om kursus, pris og tilmelding hos Kunstskolen Kreativt Netværk 

 Mads Bunch     

ADRESSE

 

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon