Creative Writing tilbyder en bred vifte af skønlitterære skrivekurser for begynder og øvede

Skrivekurser i København 

CPH: School of Creative Writing tilbyder en bred vifte af skønlitterære skrivekurser for både begyndere og øvede. De undervises af nogle af landets bedste forfattere og skriveskolelærere. Vores 12-ugers-kurser finder sted i Kvarterhuset i Holmbladsgadekvarteret. 

Skrivekurser på Karen Blixen Museet 

Vi tilbyder også længere kurser og skriveworkshops på Karen Blixen Museet, Rungstedlund, hvor vi i 2020 udbyder et længere kursus over 6 mødegange (februar-marts) samt forskellige 1-dags- og weekendworkshops.

Vores værdier og mission 

Vores mission er at skabe trygge rammer, hvor skriveglæde, personlig udvikling og livskvalitet er i centrum. Det gør vi for at understøtte vores kerneværdier, hvor vi sætter den enkeltes kreativitet, selvstændighed og mod til udfoldelse i centrum. 

Andre skrivekurser og individuel feedback  

Vi afholder også 1-dags skriveworkshops for gymnasielærere og udskolingslærere, hvor lærerne får den basale viden om creative writing, så de er klædt på til at undervise i det. Vi skræddersyer også skrivekurser for udsatte grupper, hvor vi har fokus på omsorg, læring og øget livskvalitet.

Og vi tilbyder at give 1:1 feedback på dine korte tekster - eller hele dit manuskript. 

Ledelse   

Få hjælp til at blive en bedre formidler og forfatter hos underviser Mads Bunch

Skriveskolen er stiftet og ledet af Mads Bunch, der er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur. Han har undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet, hvor han var tilknyttet som hhv. Adjunkt og Ekstern Lektor frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen. 

Mads Bunch er medlem af European Association of Creative Writing Programmes og sidder i redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.