Kurser i København

 

CPH: School of Creative Writing tilbyder en bred vifte af skønlitterære skrivekurser for både begyndere og øvede. De undervises af nogle af landets bedste forfattere og skriveskolelærere. Vores 12-ugers-kurser finder sted i Kvarterhuset i Holmbladsgadekvarteret. 

På Karen Blixen Museet 

 

Vi tilbyder også længere kurser og skriveworkshops på Karen Blixen Museet, Rungstedlund, hvor vi i 2020 udbyder et længere kursus over 6 mødegange (februar-marts) samt forskellige 1-dags- og weekendworkshops.

Mission og værdier

 

Vores mission er at skabe trygge rammer, hvor skriveglæde, personlig udvikling og livskvalitet er i centrum. Det gør vi for at understøtte vores kerneværdier, hvor vi sætter den enkeltes kreativitet, selvstændighed og mod til udfoldelse i centrum. 

Andre kurser og individuel feedback

Vi afholder også 1-dags-workshops for gymnasielærere og udskolingslærere, hvor lærerne får den basale viden om creative writing, så de er klædt på til at undervise i det. 

Vi skræddersyer også skrivekurser for udsatte grupper, hvor vi har fokus på omsorg, læring og øget livskvalitet.

Og vi tilbyder at give 1:1 feedback på dit manuskript. 

 Mads Bunch     

Ledelse

 

Skolen er stiftet og ledet af Mads Bunch, der er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur. Han har undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet, hvor han var tilknyttet som hhv. Adjunkt og Ekstern Lektor frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen. 

Mads Bunch er medlem af European Association of Creative Writing Programmes og sidder i redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa. 

ADRESSE

 

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon