ADRESSE

 

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2019 CPH: School of Creative Writing

Website og video af

www.lakes.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon

Feedback på manuskripter og tekster

CPH: School of Creative Writing tilbyder gennemlæsning og feedback på skønlitterære tekster og kreativ skrivning i alle genrer. Vi har tre tilbud:

1. Det korte check

Vi læser 10 sammenhængende sider fra dit manuskript (1 side er 2400 tegn). Eller noveller/kortprosa af samme omfang. Du modtager derefter en sides skriftlig feedback med fem konkrete punker til at styrke teksten.

Pris: 1195 kr. (ex moms)

2. Det grundige eftersyn

Vi læser 40 sammenhængende sider fra dit manuskript eller tilsvarende sideantal fra novellesamling og giver grundig feedback - både i form af kommentarer i selve teksten, men også 3-4 siders grundig skriftlig feedback med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten.

Pris: 3995 kr. (ex moms)

3. Den store pakke

Vi læser hele dit manuskript (dog max 200 normalsider) og giver grundig feedback - både i form af kommentarer i selve teksten, men også ca. 5 siders skriftlig feedback med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten. Pakken inkluderer et 90 mins. personligt feedback-møde, hvor du får sparring på baggrund af den skriftlige feedback. 

Pris: 11.995 kr. (ex moms)

Har du individuelle feedback-behov, der ikke helt passer med en af vores tre tilbud, så send os en forespørgsel, og vi skræddersyer et tilbud.