Forside. Mads og Marcus skrivechallenge

21-dages skrive-challenge på facebook (februar 2021)

- med Mads & Marcus 

 

1/2 - 20/2 2021

Vi gentager succesen fra sidste år! 

 

Slip kreativiteten og fantasien fri for kun 247 kr. - og skriv dig godt ind i 2021.   

Dette års 21-dages skrive-challenge, der kører i en lukket facebook-gruppe, vil kickstarte din skrivning i 2021 og give dig en kreativ og inspirerende start på året.

I løbet af kurset vil Mads & Marcus fra CPH: School of Creative Writing præsentere tre videoer med forskellige creative writing teknikker, som afsæt for en skriveøvelse, hvor du selv anvender teknikkerne og dermed lærer at skrive bedre. 

Tilmelding

Du tilmelder dig blot her på siden - benyt knappen "Tilmeld" - og så snart, du har betalt det beskedne kursusbeløb på 247 kr., får du automatisk en e-mail med instruktioner om, hvordan du bliver medlem af facebook-gruppen.

 

Det tager kun et klik eller to. 

Kursusplan

Uge 1: Show it, don't tell it.

Uge 2: Suspense og konflikt

Uge 3: Novellen. 

Når du har lavet din ugentlige tekst (1-3 sider), får du feedback på den fra de andre deltagere. Og du giver selv feedback på to andre tekster i gruppen.

Hver uge udvælger vi en tekst blandt jeres uploadede tekster, som vi giver feedback på, og som alle skrive-fællesskabet kan lære noget af.

Støtte og feedback 

At få støtte og få feedback i et skrivefællesskab er alfa-og-omega for at komme i gang med at skrive og finde opmuntringen til at få dine tekster ud i verden - i stedet for at de ligger og samler støv i skrivebordskuffen.

Tidligere deltagere siger

“Jeg vil gerne sige stor tak til Mads og Marcus for et godt tilrettelagt forløb. I har virkelig styr på det. Jeg deltager meget gerne i et tilsvarende online kursus igen.”

 

Hanne Schultz 

 

"Tak for et virkeligt godt kursus. Jeg har haft stor gavn af de konkrete og håndgribelige øvelser. Jeg har lært meget af dem og er begejstret over at erfare, hvor meget man kan lære på kort tid. Det har været en kæmpe motivation og styrket min bevidsthed, både når jeg læser og når jeg skriver."

 

Hanne Barslund 

 

"Tak for en veltilrettelagt og velstruktureret skrivechallenge, Mads og Marcus. Jeg fik rigtig meget ud af den, øvet mig, som jeg ikke havde troet muligt inden for kun tre uger - og for en meget lille sum penge. Thumbs up til jer for det. Jeres oplæg var tydelige, og jeg kunne rigtig godt lide, at I både fremlagde modulerne på video og på skrift." 

 

Benthe Ladefoged Nielsen 

Gør noget godt for dig selv og få en skrivende start på 2021 🙂

 

Tryk blot på knappen "Tilmeld" her på siden og betal beløbet - så får du automatisk en e-mail med link til den lukkede facebook-gruppe, og så går vi gang d. 1/2 2021! 

Bedste hilsner,

 

Mads & Marcus

CPH: School of Creative Writing 

Dine undervisere:

 

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på CPH: School of Creative Writing, har han også undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt i nordisk litteratur frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Marcus Lake (f. 1991) driver Lake Films og er fast samarbejdspartner med CPH School of Creative Writing, hvor han står for produktion af undervisningsvideoer, tekniske opgaver samt undervisning.

Efter endt Bachelor-uddanelse i Dansk og Litteraturvidenskab ved Københavns Universitet startede han som selvstændig i starten af 2020 og blev hurtigt fast konsulent hos CPH School of Creative Writing.  

 

Han har skrevet bachelorprojekt i Creative Writing om adjektiver i prosa og arbejder til daglig blandt andet med manuskriptforfatning, fiktionsfilm og reklamefilm. 

Lukket for tilmeldinger

Du har adgang til alt materialet uden tidsbegræsning, når kurset er slut. 

 Pris 247 kr.