Gennemlæsning af og feedback på tekster og manuskripter

Feedback på kortere tekster og manuskripter

CPH: School of Creative Writing tilbyder gennemlæsning og feedback på skønlitterære tekster og kreativ skrivning i alle genrer. Vi har tre tilbud:

1. Det korte check

Vi læser 10 sammenhængende sider fra dit manuskript (1 side er 2400 tegn). Eller noveller/kortprosa af samme omfang. Du modtager derefter en sides skriftlig feedback.

Pris: 1495 kr. (ex moms)

LYRIK: Her tæller et digt for tre normalsider, så 395 pr. digt ex. moms, men der gives mængderabat. Så skriv, hvis du har flere digte eller en digtsamling, så finder vi en god pris. 

2. Det grundige eftersyn 

Du afleverer en 5-7 siders synopsis og 30 sider fra dit manuskript, som oplæg til et 3-4 timers personligt

feedback-møde med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten. Vi brainstormer sammen og

udstikker i fælleskab en kurs for den videre skrivning.

 

Feedback-mødet kan erstattes af 3-4 siders skriftlig feedback og manus tilbage med grundige kommentarer i den løbende tekst, hvis det passer dig bedre.

 

Skriv os en mail eller ring, så skræddersyer vi et tilbud til dig!

Pris: 4995 kr. (ex moms)

3. Den store pakke

Vi læser hele dit manuskript (dog max 200 normalsider) og giver grundig feedback - både i form af kommentarer i selve teksten, men også ca. 5 siders skriftlig feedback med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten. Pakken inkluderer et 90 mins. personligt feedback-møde, hvor du får sparring på baggrund af den skriftlige feedback. 

Pris: 11.995 kr. (ex moms)

Har du individuelle feedback-behov, der ikke helt passer med en af vores tre tilbud, så send os en forespørgsel, og vi skræddersyer et tilbud.