Få feedback på kortere tekster og manuskripter hos CPH: School of Creative Writing i København

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til CPH: School of Creative Writing

1. Er CPH: School of Creative Writing en forfatterskole?

Skolen tilbyder en række skønlitterære skrivekurser for alle niveauer, således at du kan blive ved med at udvikle dig over en årrække og forfølge din forfatterdrøm, men vi er ikke en formel forfatterskole eller uddannelse.

2. Holder I skrivekurser andre steder end i København?

Ja, vi afholder en række skriveworkshops på Karen Blixen Museet, Rungstedlund, og vi har et årligt sommerkursus i Marstal på Ærø og håber med tiden at kunne udbyde 1-2 skriverejser årligt til Middelhavsområdet.

3. Hvordan betaler man - og kan man betale skrivekurserne i rater?

Du kan melde dig til og betale her på hjemmesiden direkte i betalingsmodulet ("Tilmeld"-knappen på kursussiden) - og ja, de fleste skrivekurser og weekend workshops kan du betale i op til tre månedlige rater, så det bliver mere overkommeligt økonomisk.

4. Har I skrivekurser online?

Ja, vi tilbyder flere skrivekurser online bl.a. det populære begynderkursus "Skriv en novelle", der er åbent for tilmelding hele året.

 

Et par gange om året kører vi også nogle særlige online skriverkurser på Facebook, der varer 4 uger. Hold øje med hjemmesiden - og/eller tilmeld dig Nyhedsbrevet (nederst her på siden) for at holde dig ajour.

5. Holder I skrivekurser over Zoom

 

Ja, fra november 2021 tilbyder også et kursus over Zoom for dem, der ikke kan komme til de fysiske kurser i Københavnsområdet. Hold øje her på hjemmesiden og/eller tilmeld dig Nyhedsbrevet.

6. Kan man få professionel feedback på korte tekster?

Ja, vi giver feedback på skønlitterære tekster af alle typer og længder.

7. Hvad hvis jeg stadig har spørgsmål?

Så skriver du blot til en mail til: info@cph-creativewriting.com, så svarer vi så hurtigt som muligt.