Få feedback på kortere tekster og manuskripter hos CPH: School of Creative Writing i København

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til CPH: School of Creative Writing & Afbestillingsregler

1. Er CPH: School of Creative Writing en forfatterskole?

Skolen tilbyder en række skønlitterære skrivekurser for alle niveauer, således at du kan blive ved med at udvikle dig over en årrække og forfølge din forfatterdrøm, men vi er ikke en formel forfatterskole eller uddannelse.

2. Holder I skrivekurser andre steder end i København?

Ja, vi afholder en række skriveworkshops på Karen Blixen Museet, Rungstedlund, og vi har et årligt sommerkursus i Marstal på Ærø og håber med tiden at kunne udbyde 1-2 skriverejser årligt til Middelhavsområdet.

3. Hvordan betaler man - og kan man betale skrivekurserne i rater?

Du kan melde dig til og betale her på hjemmesiden direkte i betalingsmodulet ("Tilmeld"-knappen på den enkelte kursusside) - og ja, de fleste skrivekurser og weekend workshops kan du betale i op til tre månedlige rater, så det bliver mere overkommeligt økonomisk.

4. Har I skrivekurser online?

Ja, vi tilbyder flere skrivekurser online bl.a. det populære begynderkursus "Skriv en novelle", der er åbent for tilmelding hele året.

 

Et par gange om året kører vi også nogle særlige online skriverkurser på Facebook, der varer 4 uger. Hold øje med hjemmesiden - og/eller tilmeld dig Nyhedsbrevet HER for at holde dig ajour.

5. Holder I skrivekurser over Zoom

 

Ja, fra november 2021 tilbyder også et kursus over Zoom for dem, der ikke kan komme til de fysiske kurser i Københavnsområdet. Hold øje her på hjemmesiden og/eller tilmeld dig Nyhedsbrevet.

6. Kan man få professionel feedback på korte tekster?

Ja, vi giver feedback på skønlitterære tekster af alle typer og længder.

7. Hvad hvis jeg stadig har spørgsmål?

Så skriver du blot til en mail til: info@cph-creativewriting.com, så svarer vi så hurtigt som muligt.

AFBESTILLINGSREGLER

Afbestillingsreglerne er ganske klare og gælder for ALLE workshops og kurser uanset pris og længde.

 

1) Du kan få fuld refusion af det indbetalte kursusbeløb, hvis du aflyser senest 2 uger før kursusstart.

2) Ønsker du at afmelde kurset eller workshoppen inden for 2 uger op til kursusstart, så får du også fuld refusion, hvis vi finder en, der kan overtage din plads. 

3) Hvis det ikke lykkes inden for de 2 uger at sælge din kursusplads til en anden, så kan vi desværre ikke refundere kursusbeløbet. Så skal du i stedet tale med dit eget forsikringsselskab, hvis dit afbud fx skyldes sygdom eller andre væsentlige pludseligt opståede forhindringer (ligesom fx ved aflysning af en flyrejse el. lign).