Karen Blixen Museum er det perfekte sted at finde ro til at udfolde sin skriftlige kreativitet

Karen Blixen skriveworkshop

6-ugers grundforløb 2020 (februar-marts)

K

KURSET ER UDSOLGT

I disse unikke og inspirerende omgivelser, hvor Karen Blixens verdensberømte forfatterskab blev til, ser vi nærmere på, hvad der gør skønlitterære tekster levende. Du behøver ikke at have skrevet før, men blot have nysgerrighed og mod på at komme i gang!

Vi laver skriveøvelser og læser udvalgte tekster af danske forfattere, så vi på den måde lærer forskellige stilarter at kende og ser på forskellige måder at bruge sproget på.

 

Herefter arbejder deltagerne med at skrive kortere tekster i formater som novelle og kortprosa, således at der produceres en lille tekst til hver uge. Alle får mulighed for at få feedback på deres tekster og give feedback på de andre deltagertekster.

Når du har gennemført kurset, har du et godt greb om skønlitteraturens basale teknikker og kender dine virkemidler, så du kan videreudvikle din skrivning på egen hånd - og/eller fortsætte på et mere avanceret skrivekursus. 

 

Kurset løber af stablen følgende seks onsdage fra kl. 16.30-20.30 i Boganissalen, Rungstedlund i februar-marts 2020: 

 

19/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3 og 25/3.

Hurtig tilmelding tilrådes, da der er begrænset deltagerantal. 

 

Max 12 deltagere!  

 

I kursusprisen indgår kaffe/the/frugt/småkager samt en sandwich og en vand til aftensmad. 

 

Pris: 4.825 kr.

​Underviser: Mads Bunch

Det er også muligt at betale kurset i to eller tre månedlige rater. Tryk på knappen og du får vist mulighederne. 

Kurserne på Rungstedlund er et samarbejde mellem Karen Blixen Museet og CPH: School of Creative Writing, der er stiftet og ledet af Mads Bunch.

 

Mads er er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet med afhandling om Karen Blixen og Søren Kierkegaard.

 

Han er desuden ornitolog og leder af arbejdsgruppen på Rungstedlund, der opsætter redekasser og overvåger fuglelivet i haven.

​​

Han har undervist i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var adjunkt og ekstern Lektor i nordisk litteratur frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

 

Han er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Karen Blixen, der har inspireret School of Writing til sin opstart

Pris: 4.825,-

Inkl. forplejning alle dage

UDSOLGT