Kursisterne på vores kurser får feedback på deres litterære tekster på skrivekurserne

Skønlitteratur - Grundhold.

Februar-Maj 2020

KURSET ER FULDT BESAT

Går du med en drøm om at skrive skønlitteratur, men er aldrig rigtig kommet igang?

 

Eller skriver du indimellem nogle iagttagelser ned eller starter en historie, som så ender i skuffen eller i en mappe på computeren?

 

Hvis det lyder bekendt, så er der hjælp at hente.  Dette kursus giver dig nemlig muligheden for endelig at komme igang!

Vi arbejder med kortere formater som novelle og kortprosa, men også mere generelt med kreativitet og skrivepraksis. Der vil være en skriveøvelse til hver mødegang, der sikrer, at vi kommer rundt i de forskellige teknikker, stilarter og former.
 

​På de enkelte mødegange giver vi feedback på hinandens tekster, hvorefter vi drøfter nogle skønlitterære tekster og gennemgår teori om skrivekunst som afsæt for næste uges skriveøvelse.

 

​Der undervises en gang om ugen - 8 torsdage fra kl. 17.00-21.00 - i perioden 20/2-16/4 2020 (minus påskeferien). Herefter er der små tre ugers skrivepause, hvor deltagerne arbejder videre med deres egne tekster. Kurset rundes af med et heldagsseminar søndag d. 3/5 2020 fra kl. 9.30-16.00.

 

​Du vil efter kursets afslutning være i stand til at genkende kvalitet, videreudvikle din skrivning på egen hånd og vedligeholde en skrivepraksis.

 

Undervisningen foregår i Kvarterhuset, Jemtelandsgade tæt ved Amagerbro Metro Station. 

 

Du kan selv medbringe mad og drikkevarer, som indtages i pausen kl. 18.30, men der kan også købes i Kvarterhusets cafe eller på Amagerbrogade.​

Underviser: Mads Bunch

Det er også muligt at betale kurset i 2 eller 3 månedlige rater. Tryk på knappen og du får vist mulighederne. 

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Han har desuden undervist  i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt og Ekstern Lektor i nordisk litteratur frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.   

Pris: 6.445,-

UDSOLGT
Underviser Mads Bunch brænder for skriftlig formidling og skriveteknik
 Mads Bunch