Skønlitteratur - Eget projekt (Letøvede) 

September-December 2020 

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde videre med din skrivning i form af opstart af et selvstændigt skriveprojekt - eller fordi du ønsker at arbejde videre med et projekt, du allerede er i gang med.

Måske du har taget et skrivekursus før, men det er ikke et krav.

Alle genrer og formater er velkomne. Det er vigtigste er, at du gerne vil arbejde videre med dit eget projekt gennem hele forløbet.

OBS: Max. 8 deltagere!

På den måde sikrer vi, at dit projekt får den kærlige opmærksomhed, det fortjener.

Med dette 12-ugers-forløb kommer du virkelig igang med det skriveprojekt, du har drømt om at starte op. Og får løbende rådgivning og vejledning.

Mødegangene består hovedsageligt af fælles tekstlæsning, feedback og rådgivning, men du vil også lave enkelte skriveøvelser, som er skræddersyede til at understøtte din individuelle skrivning.

Vi mødes hver tirsdag i perioden 15/9 - 17/11 2020 (undtagen i uge 39 & 42) fra kl. 17.00 - 21.00 i Kvarterhuset, Jemtelandsgade i lokalet "Frirummet" på 2. sal.

Herefter er der omkring tre ugers skrivepause, hvor du arbejder videre med dit projekt.

Vi slutter af med et heldagsseminar lørdag. d. 4.12. 2020 fra kl. 09.00-16.00 - også i Kvarterhuset.

​Medbring selv mad og drikke, som vi indtager i pausen kl. 18.30, men der er også mulighed for at købe mad og drikke i Kvarterhusets (rigtig gode!) cafe.

Hvis du har spørgsmål fx om din erfaring (ift. Grundholdet) eller dit skriveprojekt, så send mig gerne en mail på info@cph-creativewriting.com - eller giv mig et ring på: 23 84 95 60.
 

​Underviser: Mads Bunch

 

MB_Portræt_2_-_lille.jpg
 Mads Bunch     

Pris: 7.645,-

Det er muligt at reservere en plads allerede nu og først betale senere. 

 

Tryk blot på knappen, udfyld mailen med navn og kontaktinformationer og tryk afsend, så har du forhåndsreserveret en plads på kurset. Vi vender tilbage henover sommeren mht. betaling.

OBS: Du kan betale kursusgebyret over tre rater, så er det mere overkommeligt. 

Mads Bunch (f. 1974) er mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af skriveskolen.

 

Han har desuden undervist  i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han var Adjunkt og Ekstern Lektor i nordisk litteratur frem til 2019, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. 

Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.  

.

ADRESSE

 

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2020 CPH: School of Creative Writing

Video og website af

www.lakefilms.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon