ADRESSE

 

Italiensvej 10

2300 København S

info@cph-creativewriting.com

Tlf: 23 84 95 60

CVR: 39391910

© 2019 CPH: School of Creative Writing

Website og video af

www.lakes.dk

  • Facebook Basic Black
  • Sort Instagram Icon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Twitter Icon

1-dags-workshop:  Kreativ skrivning. Grundkursus.

Lørdag d. 1/2 2020 fra. kl. 10.00-16.30.

Går du og skriver lidt til skrivebordsskuffen, men savner noget mere viden om de forskellige skønlitterære teknikker? Eller er du fx udskolingslærer eller gymnasielærer og godt kunne tænke dig at inddrage kreativ skrivning i undervisningen, men ikke rigtig føler dig godt nok klædt på til det?

Så er der hjælp at hente på denne workshop!

På blot en enkelt dag vil du tilegne dig de basale teknikker, der vil gøre dine tekster sanselige og levende og samtidig skabe rum og præcision.

På kurset arbejdes der efter filosofien "learning by doing", så på baggrund af undervisningen laver deltagerne selv skriveøvelser og giver og modtager feedback fra hinanden - og fra underviseren.

Vi arbejder også med, hvordan flowskrivning kan sætte gang i kreativiteten, og hvordan du kan få en skrivepraksis op at stå. 

Du vil således kunne fortsætte din egen skrivning på meget mere kvalificeret vis og/eller være fuldt klædt på til selv at inddrage kreativ skrivning i undervisningen i de større folkeskoleklasser eller i gymnasiet. 

Undervisningen foregår i Kvarterhuset, Jemtelandsgade i lokalet "Centrum" på 1. sal. Det er blot 2 mins. gang fra Amagerbro Metro Station.

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning. 

Pris: 1.445 kr ​

Underviser: Marcus Lake

 Marcus Lake     

Pris: 1.445,-

Kurset er inkl. fuld forplejning

Marcus Lake (f. 1991) er BA i Dansk og Litteraturvidenskab og kandidatstuderende i Litteraturvidenskab ved Københavns Universitet

 

Han har skrevet bachelorprojekt i Creative Writing om adjektiver i prosa og arbejder på en novellesamling.

Yderligere beskæftiger han sig med musik, videoproduktion og digitalt design med firmaet Lake's.