ARoS-kunstmuseum-Aarhus-1-of-1.jpeg

Skriveworkshop "Skriv dig frem"

på ARoS - Aarhus Kunstmuseum

 

med Anne Green Munk 

Lørdag d. 26/3 2022 fra 10.00-16.30 i Art Loungen på niveau 8.  

Anne Green Munk. Portræt.JPG

Pris: 1.695 kr.

Inklusive fuld forplejning fra Orangeriet og entre til Aros  

Art Loungen på Kunstmuseet ARoS i Aarhus danner en spektakulær ramme for denne 1-dags-skriveworkshop, hvor du skriver kreativt med udgangspunkt i billedkunsten. 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot at du har mod på at få en spændende oplevelse og komme i gang. 

 

På workshoppen bliver du præsenteret for en række creative writing teknikker, hvorefter du bliver sendt på opdagelse i museets samlinger og finder portrætter eller selvportrætter, der inspirerer dig til at skrive om dine egne erfaringer og oplevelser.

 

Du starter med at skrive en tekst i jeg-form, men under pseudonym. Teksterne, blandes, læses højt og får kærlig og konstruktiv kritik – uden at nogen ved, hvem forfatteren er.

 

Herefter kommer Anne med eksempler på, hvordan en række store forfattere har fundet inspiration i billedkunsten til at skrive om sig selv.

 

Du sendes herefter på jagt i samlingen efter dit inspirationsportræt, som bliver udgangspunktet for din næste tekst. 

 

Teksterne læses denne gang højt af forfatteren selv, og du modtager igen kærlig og konstruktiv kritik fra underviseren og de andre deltagere. 

 

Du vil også få forslag til, hvordan du kan arbejde videre med din tekst efter workshoppen. 

 

Husk at medbringe pen og papir og/eller bærbar computer/tablet at skrive på. 

 

Kurset er med fuld forplejning fra ARoS fremragende restaurant Orangeriet og inkluderer også billetten til alle udstillinger. 

Giv dig selv en helt unik oplevelse på denne vores første workshop i Aarhus! 

 

Max 16 deltagere. 

 

Underviser: Anne Green Munk
 

Om din underviser
 

Anne Green Munk (f. 1984) er mag.art. og ph.d. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet

 

Hun underviser i kreativ skrivning ved Aarhus Universitet, hvor hun er ansat som post.doc., men også på Silkeborg Højskole og Accra Universitet i Ghana.

 

Anne Green Munk er tidligere elev ved Gladiators 1-årige Forfatterskole og i færd med at færdiggøre romanen Tusindfryd, til hvilken hun har modtaget et arbejdslegat fra Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere.

 

Hun er desuden dommer ved de danske gymnasiers årlige Skrivecup i på Aarhus Teater og en en ofte anvendt litteraturekspert i de danske medier.

 

Hun er foredragsholder og forfatter til en række artikler om litteratur og kunst, bl.a. artiklerne "Forfatterbilleder"  i Litteratur mellem medier, "Litterær selvfremstilling og autofiktion i skandinavisk optik" (sammen med Stefan Kjerkegaard) i Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur samt "Elena Ferrantes Napolikvartetten" i 50 Højdepunkter i Litteraturhistorien  udgivet på Aarhus Universitetsforlag

 

Anne Green Munk er tidligere kulturskribent ved Dagbladet Information.